top of page

TERRASSEN EN OPRITTEN AANLEGGEN: NOG EEN SPECIALITEIT VAN TUINEN DE TRAI

Een tuinaannemer gezocht die uw oprit of terras vakkundig plaatst? Neem contact op!

Terrassen & opritten

FUNCTIONEEL ÉN MOOI

Opritten en terrassen moeten functioneel zijn, maar daarnaast qua uiterlijk passen bij de stijl en uitstraling van uw woning en tuin. Tuinen De Trai  realiseert opritten en terrassen die praktisch én decoratief zijn. Een absolute meerwaarde voor elke woning.

20170517_121924.jpg

WELK ONTWERP EN MATERIAAL KIEST U?

Naast een mooie tuin zijn een mooie oprit en een fraai terras het visitekaartje van uw woning. Bij Tuinen De Trai heeft u een ruime keuze in materialen voor terrassen en opritten. Wij bekijken samen met u wat het gewenste materiaal is voor uw project. Vaak gebruikte materialen voor terrassen en opritten zijn klinkers, natuursteen, kasseien, beton en dolomiet. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Hierover informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek.

INCLUSIEF GRONDIG ADVIES

Op basis van uw wensen realiseren wij uw terras of oprit. Uiteraard doen wij dit na een grondige voorbereiding, zodat u nog lang plezier zult beleven aan uw terras of oprit. Daarnaast voorzien wij u na afloop van advies voor het juiste onderhoud. Tip: gebruik geen hogedrukreiniger om uw oprit of terras te reinigen. Dit kan de bovenste laag van het gekozen materiaal beschadigen.

Meer weten? Contacteer ons nu!

bottom of page