top of page

TUINAANLEG- EN ONDERHOUD DOOR TUINEN DE TRAI: ALTIJD EEN WONDERLIJK MOOI RESULTAAT

Neem contact op voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de regio Gooik!

Tuinaanleg & onderhoud

REGELMATIG OF EENMALIG TUINONDERHOUD

Als u wilt blijven genieten van uw tuin, is regelmatig tuinonderhoud noodzakelijk. Als u daar hulp bij nodig hebt, kunt u met Tuinen De Trai een afspraak op maat maken. Ook voor het ontwerp en de aanleg van een nieuwe tuin, of van een deel van de tuin, doen we graag een voorstel dat precies bij u past.

tuinaanleg en onderhoud door Tuinen De Trai

TUINONDERHOUD VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST

Niet iedereen heeft groene vingers. En soms vindt u simpelweg niet de tijd die nodig is om zelf uw tuin te onderhouden. Laat in zulke gevallen het opfrissen van uw tuin over aan de vakmensen van Tuinen De Trai.

Of het nu gaat om hagen scheren, het gazon verticuteren of de vijver onderhouden, wij komen het graag voor u doen. Het maakt niet uit of het een kleine klus is of een jaarlijks onderhoud van de hele tuin. Tuinen De Trai staat voor u klaar, ook voor advies over uw buitenruimte.

EEN TOTAALCONCEPT MET TUINEN DE TRAI

U kunt bij Tuinen De Trai ook terecht voor een totaalconcept van a tot z voor uw groene ruimte. Wij leggen uw volledige tuin aan, binnen dit totaalconcept plaatsen wij ook afsluitingen, carports, tuinhuisjes, speeltuigen en allerlei soorten verhardingen met steenslag zoals dolomiet of siergrind. 

Wij zorgen ook zelf voor de nodige grondwerken, grondverbetering indien nodig, zaaien gazons en alle beplantingswerken. Wilt u uw tuin in verschillende fases veranderen of zelf een deel van het werk voor uw rekening nemen? Ook dit is zeker bespreekbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden!

bottom of page