top of page
375662252_816370650277845_5435386566650641072_n.jpg

ZWEMBADEN EN ZWEMVIJVERS DOOR TUINEN DE TRAI: JARENLANG GENIETEN VAN PURE ONTSPANNING

Wilt u een eigen zwembad of zwemvijver laten aanleggen? Contacteer Tuinen De Trai!

Zwembaden & zwemvijvers

ALTIJD VAKANTIE IN UW EIGEN TUIN

Een heerlijk zwembad of een zwemvijver in uw eigen tuin? Voor veel mensen is dit een lang gekoesterde droom. Tuinen De Trai kan deze droom voor u uit laten komen. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment zwembaden. Uiteraard komen wij het door u gekozen zwembad zelf bij u plaatsen.

0572dd9f-83b1-44ea-81fe-7d3e283c55c2.jpg

BUITENZWEMBADEN OM BIJ WEG TE DROMEN

De buitenzwembaden van Tuinen De Trai zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal: polyethyleen. Dit materiaal is glad en heel gemakkelijk schoon te maken én te houden. Deze buitenzwembaden in kunststof zijn te koop in de kleuren wit, lichtgrijs, donkergrijs en zwart. U vindt dus vast een model dat volledig bij uw smaak past.

ZWEMBADEN: AFMETINGEN EN VORMEN?

In principe zijn er verschillende afmetingen en vormen voor een zwembad mogelijk, die zonder meerprijs geleverd kunnen worden. Wilt u hier meer over weten, neem dan zeker contact met ons op. Wij kunnen u precies vertellen wat er op dit gebied allemaal mogelijk is.

TUINEN DE TRAI: EEN VERRASSEND TOTAALCONCEPT

Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u alleen een zwembad wilt laten plaatsen. Maar wij bieden u ook een totaalconcept van a tot z aan, waarbij wij in combinatie met de aanleg van het zwembad ook de volledige aanleg van uw tuin voor onze rekening nemen.

Hebt u na het lezen van deze pagina nog steeds vragen over de plaatsing van een zwembad? Voor meer informatie over zwembadverwarming, overkappingen of zwembadafdekkingen geven wij u graag advies op maat.

Meer weten? Neem nu contact op!

bottom of page